Vibromasajul presupune aplicarea automata a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare si a tesuturilor moi ale corpului.
Vibromatique este aparatul profesional de vibromasaj care asigura cele mai placute tratamente anti celulita si de tonifiere a musculaturii.
Aparat de vibromasaj cu terapie anticelulitica, tonifiere, drenaj limfatic, remodelare corporala, pentru slabit in centimetri.

Vibromasajul presupune aplicarea automata a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare si a tesuturilor moi ale corpului. Mai exact tehnici de constrangere, leganare, frictionare, framantare, presare – produse prin intermediul vibratiilor emise. Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro si macro nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculara, peeling.

Vibromatique este aparatul profesional de vibromasaj care asigura cele mai placute tratamente anti celulita si de tonifiere a musculaturii. Aparat de vibromasaj cu terapie anticelulitica, tonifiere, drenaj limfatic, remodelare corporala, pentru slabit in centimetri.

Rezultate si beneficii vibromasaj cu Vibromatique:

Elimina celulita si “sparge” nodulii celulitici permitand eliminarea lor
prin drenaj limfatic;
Combate oboseala prin aportul bogat de oxigen la nivelul
sistemului sanguinic
Accelereaza procesul de detoxifiere
Mareste elasticitatea musculara
Activeaza circulatia si acceleraza schimburile nutritive la nivel celular
Reduce stresul fizic, mental si tensiunea musculara
Creste nivelul de endorfina
Imbunatateste capacitatea de concentrare
Defibrozeaza tesuturile
Sprijina procesul natural de eliminare a toxinelor
Revigoreaza psihicul si fizicul.

Call Now Button