În rejuvenarea faciala cu tehnologia E-Light fibrele de colagen se încălzesc, ceea ce stimulează organismul sa producă altele noi. În același timp creste fluxul de sânge și se stimulează regenerarea celulara. Efectul este diminuarea și chiar eliminarea ridurilor și o mai buna susținere a vaselor de sânge din piele, împiedicând spargerea sau dilatarea acestora. Tratamentul de rejuvenare faciala se poate aplica pe fata, gat, decolteu, sau mâini, cu rezultate spectaculoase.
În funcție de nevoile fiecărei persoane și a tipului de ten, tratamentele cu E-Light sunt personalizate, prin folosirea unui filtru special ce consta în aplicarea unor impulsuri de lumina intens pulsata, cu o lungime de unda între 430 și 1200nm, sub acțiunea cărora temperatura creste la suprafață pielii pana la 40-42 de grade, iar în interiorul țesutului pana la 60-65 de grade. Datorita gelului special aplicat înainte de începerea tratamentului facial, clienta va simți doar o ușoară căldură.
Prin acest aport de căldură, metabolismul intracelular, fiind intensificat, stimulează sinteza de noi fibre de colagen și elastina. De asemenea, fluxul de sânge creste și este stimulata regenerarea celulara.

Call Now Button