CE ESTE CRIOLIPOLIZA?

Criolipoliza este o metodă non-invazivă ,nechirurgicală pentru slăbirea masivă localizată(6cm/sedință) cu rezultate în timp record(3 saptămani).
Criolipoliza se poate efectua pe zone acoperite de țesut adipos: linia sutienului/ abdomen/ flancuri/ coapse/ zona subfesieră/ genunchi sau gambe.
Aplicatorul cu vacuum încorporat, localizat pe depunerile de țesut gras, duce zona tratată la o temperarură de -8 grade Celsius. Este novoie de un timp de 40 de minute pentru ca celulele grase sa se inflameze , să se desprindă de celelalte țesuturi și apoi sa se dezintegreze. Într-un interval de aproximativ 3 saptămani celulele grase mor și organismul le elimină natural, prin procese metabolice.

Criolipoliza nu este dureroasă, nu necesită incizii sau anestezie. Pe parcursul sedinței de criolipoliza pacientul nu va simți senzația neplacută de frig și nu va avea parte de efecte adverse sau complicații(vănătai/traume interne/ cicatrici). Criolipoliza metoda revoluționară pentru a-ti recapata silueta, încrederea de sine și satisfacția în lupta cu kilogramele.

Contraindicații: Acest tratament nu este recomandat persoanelor care au afecțiuni varicoase sau celor care au anumite afecțiuni ale pielii cum ar fi dermatitele, psoriazisul sau leziuni cutanate.

De asemenea, este necesar de luat în calcul faptul că rezultatele pot varia semnificativ de la un caz la altul, în funcție de sex, vârstă, istoric familial, stil de viață și rata metabolică bazală.

Call Now Button