În primul rând, conceptul XBody se definește prin antrenamente pentru slăbire, remodelare corporală și tonifiere musculară.
În al doilea rând,XBody este conceptul ce folosește un costum special cu electrozi ce sunt atașați la fiecare grupă principală musculară. Costumul este conectat printr-un cablu la aparatul XBody prin care se realizează stimularea electrică musculară. Simți cum musculatura este activată prin acele impulsuri electrice, e o senzație aparte, diferită și plăcută în același timp. Revoluționar la acest tip de antrenament este contracția musculaturii prin impulsurile electrice. În combinație cu executarea exercițiilor (cu propria greutate sau greutate mică adițională), ne oferă beneficiile sportului într-un timp mult mai scurt și într-un mediu safe. Intensitatea și dificultatea antrenamentelor cresc progresiv fără a crește timpul de 20 de minute sau numărul greutăților. Antrenamentul presupune o combinație între exerciții de bază, complementare, exerciții cardio și execuțiile lor în diferite moduri (ce contractă mușchii diferit) cum ar fi : contracția izotonică, izometrică, izokinetică.
O ședință durează 20 de minute. În ultimele 2-3 minute costumul oferă un masaj care ajută la relaxarea musculară după stresul indus musculaturii în timpul antrenamentului.
Nu sunt recomandate pentru persoane cu stimulator cardiac sau alt dispozitiv electronic în organism, femei însărcinate, persoane care suferă de tulburări psihice grave, varice în stadiu foarte avansat, epilepsie, tumori osoase, osteoporoză, insuficiență renală.

Call Now Button