Tratamentul prin microdermabraziune este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul strat al pielii.
Conform specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.
Cum funcționează?
Printr-o slefuire precisa si controlata, tratamentul facial cu microdermabraziune stimuleaza membrana bazala sa produca celule noi. Astfel, regenerarea pielii se produce din interior spre exterior, iar prin exfoliere se deschide drumul celulelor noi care sunt impinse la suprafata epidermei.
Avantajele procedurii microdermabraziune:
Rezultate excelente în tratarea tenurilor mature/îndepărtează straturile de celule moarte/ aspectul de piele obosita, ten term/ regenerează celulele și tesuturile/ accelerează producția de colagen și elastina/ tratează atrofia/ îndepărtează punctele negre, curata și închide porii dilatați/ regenerează și întinerește tenul.
Rezultatele încep sa se vadă încă de la prima ședință. Vei avea un ten mai curat si luminos, reintinerit, o piele mai catifelata, sanatoasa si strălucitoare și o atenuare imediata a ridurilor!
Contraindicatii: acnee activa, diabet necontrolat, eczeme, dermatite, cancer de piele, leziuni virale, herpes simplex (activ), leziuni vasculare, in cazul persoanelor carora li se administreaza oral medicamente pentru reducerea fluxului sanguin.

Call Now Button