OFERTA SPECIALA de la Vanidossa pentru luna Noiembrie

oferta noiembrie ,3 masaje , 4 vacuum , 4 rf , 4 cavitatie , 5 tunel , 5 lipolaser , 5 fastslim
Pentru oferta de Noiembrie ,Slim Center Vanidossa, situat în inima Bucureștiului, vă invită să experimentați cele mai avansate tratamente și proceduri de înfrumusețare.

Iată ce include oferta noastra specială pentru luna noiembrie:

  • Masaje - 40 minute (3 sesiuni) : Cu masajele noastre incredibile, vă puteți relaxa și revitaliza cu aceste sesiuni de masaj specializate.
  • Vacuum - 30 minut (4 sesiuni) : Tratamentul de vacuum corporal este perfect pentru a combate celulita și pentru a obține o piele mai netedă și mai fermă.
  • RF (Radiofrecvență) - 20 minute (4 sesiuni): Radiofrecvența facială este o metodă excelentă pentru rejuvenarea facială, îmbunătățind fermitatea pielii și diminuând semnele de îmbătrânire.
  • Cavitatie - 20 minute (5 sesiuni) : Cavitatia este o procedură de top pentru a elimina grăsimea localizată și pentru a vă sculpta corpul.
  • Tunel cu infrarosu - 40 minute (5 sesiuni): Acest tunel cu infrarosu vă ajută să transpirați și să eliminați toxinele din corp, contribuind la detoxifiere și la scăderea în greutate.
  • Lipolaser - 25 minute (5 sesiuni) : Lipolaserul ajută la reducerea țesutului adipos și la conturarea corpului.
  • FastSlim - 30 minute (5 sesiuni) : Cu ajutorul FastSlim, veți accelera procesul de ardere a grăsimilor și veți obține rezultate remarcabile într-un timp scurt.
  • BONUS - 1 sedinta Hiemt Pro

Totul la pretul de doar :799 LEI

Acest pachet special este disponibil doar în luna noiembrie, deci asigurați-vă că profitați de această ocazie unică de a vă îngriji și a vă răsfăța. Cu ajutorul procedurilor oferite de Slim Center Vanidossa, vă veți simți mai bine în propria piele și vă veți bucura de o transformare frumoasă.

Nu ezitați să ne contactați la numarul de telefon 0767.670.371 ,de asemenea ne puteti gasii la adresa  Calea Dorobanți , Nr. 140. Vă vom  sta la dispoziție pentru orice întrebare sau nevoie. Așa că, vă încurajam să vă răsfățați și să vă îmbunătățiți starea de bine cu această ofertă specială!

Add Comment

Call Now Button