Oferta Criolipoliza

Slabeste cu Criolipoliza
Pentru toti cei care isi doresc sa aiba un corp perfect, sa slabeasca scapand de stratul adipos depus, Slim Center Vanidossa iti pune la dispozitie revolutionarul aparat de Criolipoliza.

Cea mai tare oferta de pret pentru Criolipoliza

Slabeste sigur, rapid, fara interventii chirurgicale, fara durere, fara complicatii, printr-un proces natural de inghetare a stratului adipos.
O sedinta = 150 lei + CADOU o sendita de Presodrenaj
CONTACTEAZA-NE! si beneficiaza de OFERTA

Ce este criolipoliza

Criolipoliza este o procedura non-chirurgicala pentru slabirea localizata prin inghetarea tesutului adipos. Center Slim Vanidossa iti pune la dispozitie acest aparat pentru slabirea naturala, nechirurgicala, nedureroasa, pentru ca tu sa te bucuri de scaparea acizilor grasi, fara efort.

Care este efectul crolipolizei

Criolipoliza este un aparat ce are la capete un vaccum incorporat, si se aplica pe una din zonele cu depunere de tesut adipos, inghetandu-l. Celulele grase sunt inghetate si distruse, apoi eliminate traptat intr-un interval de 4-6 saptamani.
Criolipoliza foloseste un efect de racire ce distruge celulele grase, iar pe masura ce acestea se distrug, tu o sa capeti silueta pe care ti-o doresti. Efectul se vede instant, de la prima aplicare, mai exact vei scapa intre 1 si 4 cm din zona aplicata.

Cum se aplica criolipoliza

Criolipoliza are capete dotate cu vaccum, vaccum care trage tesutul adipos. Dupa aplicarea acestuia, se scade temperatura treptat pana la -8 grade Celsius. Este necesar ca o aplicare sa dureze minim 40 de minute pentru ca tesutul sa se desprinda si beneficieze de efectul de inghetare, apoi eliminare.
In functie de tesutul adipos, de organism si de zona aplicata, se necesita intervale diferite de expunere la sistemul de inghetare a grasimii. Temperatura scazuta a criolipolizei NU iti va da senzatia de frig, chiar daca scade pana la -8 grade Celsius.
Vaccumul aparatului creaza o senzatie usoara de tensiune a zonei localizate, de maxim 30 de secunde. Dupa cateva minute, din momentul in care incepe sa se scada gradele, pe zona localizata apare efectul de amorteala usoara. Nu apare durere sau complicatii.

Ce trebuie sa fac dupa o sedinta de Criolipoliza

Dupa sedinta de Criolipoliza se recomanda evitarea expunerii la soare si caldura timp de 24 ore. Se recomanda sa se evite caldura localizata, cum ar fi cea de la sauna sau impachetarile la cald, in intervalul de 2 saptamani. Zona unde s-a aplicat aparatul, are nevoie de timp pentru a-si duce pocesul la bun sfarsit. De asemenea, se recomanda o dieta echilibrata combinata cu sport, pentru un efect mult mai mare si sanatatea corpolui nostru.

Cum te simti dupa o sedinta de Criolipoliza

Te simti foarte bine, dar nu la fel! Dupa prima aplicare, deja o sa vezi efectul de scadere a centimetrilor in plus. O sa te simti foarte bine atunci cand vei vedea ca aparatul nostru da un randament de 100%.
Dupa sedinta de aplicare a criolipolizei nu apar efecte adverse sau complicatii. Nu se necesita incizii sau anestezie inainte de aplicarea acesteia. Pentru o persoana cu o piele sensibila, exista posibilitatea de aparitie o usoara rosata pe zona localizata. Rosata dispare rapid.
Nu apar probleme sau degeraturi ale pielii in urma aplicarii criolipolizei. Criolipoliza actioneaza numai la nivelul stratului tesutului adipos.
Presodrenajul oferit cadou, ajuta la eliminarea mai rapida a celulelor dezintegrate de procesul de inghetare a stratului adipos.

Pe ce zona a corpului pot aplica Criolipoliza

Criolipoliza se poate aplica pe zonele cu un testut de strad adipos acumulat. Se poate aplica pe abdomen, coapse, solduri, desupra genunchilor, brate, antebrate. Cele mai solicitate zone sunt coapsele si abdomenul.
Slim Center Vanidossa are aparatul de Crolipoliza dotat cu capetele speciale pentru fiecare zona dorita de clientii nostri.

Cine poate beneficia de Criolipoliza

In salonul nostru avem cereri pentru aplicarea criolipolizei pentru femei, dar si pentru barbati. Fara suparare fetelor, dar barbatii au un efect imediat si procesul de slabire se produce mult mai rapid, datorita metabolismului acestora.
Poate beneficia de criolipoliza oricine doreste sa aiba un corp perfect si sanatos!

Unde gasesti salonul Slim Center Vanidossa

Ne gasesti in Bucuresti pe Calea Dorobantilor, nr.140. Aici poti beneficia de o multime de aparate ce ajuta la slabirea, detoxifierea, infrumusetarea si relaxarea corpului nostru. De la impachetari la cald, la masaje cu bambus si presodrenaj, cavitatie, vaccum si tratamente faciale, electrostimulare, sport, x-body si CRIOLIPOLIZA.
APASA AICI SI VEZI SI ALTE OFERTE!

1 Comment

  • Badin,
    Posted ianuarie 28, 2023 7:46 pm

    Excelenta postare. Si eu ma confrunt cu unele dintre aceste probleme…

Add Comment

Call Now Button