Xbody – antrenamentul incredibil pentru slabire, remodelare corporala si tonifiere

Bun venit la Slim Center Vanidossa, locul unde frumusețea și sănătatea se întâlnesc într-o armonie perfectă. De data aceasta vom explora antrenamentul revoluționar XBody, un serviciu incredibil oferit de salonul nostru . Descopera cum poți obține rezultate remarcabile într-un mediu relaxant la salonul  Slim Center Vanidossa in Bucuresti, Calea Dorobanți 140 .

Ce este antrenamentul Xbody?

Antrenamentul XBody este o modalitate inovatoare de a obține rezultate remarcabile în ceea ce privește slabirea și tonifierea. Principiul de baza constă intr-un costum special cu electrozi ce  stimuleaza electric musculara, care activeaza simultan mai multe grupuri musculare in timpul unei ședințe de antrenament.O sedinta dureaza 20 de minute ,iar in ultimele 2-3 minute costumul ofera un masaj care ajuta la relaxarea musculara dupa stresul cauzat musculaturii in timpul antrenamentului. 

Cum functioneaza Xbody?

Cu ajutorul unui costum specializat și a electrozilor plasați strategic pe corp, antrenamentul XBody trimite impulsuri electrice catre muschi, determinandu-i sa se contracte în mod intens. Aceasta activare musculara intensa maximizeaza efortul fizic, oferindu-ți rezultate similare unui antrenament de intensitate ridicata, intr-un timp mult mai scurt.


Benificile ale antrenamentul Xbody.

  • Slăbire Rapidă: Antrenamentul XBody solicită intens mușchii, contribuind la arderea caloriilor și la pierderea grăsimilor într-un timp mai scurt.
  • Tonifiere Eficientă: Contractarea intensă a mușchilor ajută la definirea și tonifierea acestora, oferindu-ți un aspect mai ferm și mai tonifiat.
  • Economisirea Timpului: Datorită intensității antrenamentului, sesiunile XBody sunt mai scurte, facilitând integrarea lor în programul tău zilnic aglomerat.

Antrenamentul XBody este potrivit pentru oricine doreste sa-si maximizeze rezultatele intr-un timp scurt. Indiferent de nivelul de fitness sau obiectivele tale, XBody poate fi adaptat pentru a indeplini nevoile individuale ale fiecarui client.

Nu este recomandat pentru persoane cu stimulator cardiac sau alt dispozitiv electronic în organism, femei însărcinate, persoane care suferă de tulburări psihice grave, varice în stadiu foarte avansat, epilepsie, tumori osoase, osteoporoză, insuficiență renală.

Nu ezitați să ne contactați la numarul de telefon 0767.670.371 ,de asemenea ne puteti gasii la adresa Calea Dorobanți , Nr. 140. Vă vom sta la dispoziție pentru orice întrebare sau nevoie. Așa că, vă încurajam să vă răsfățați și să vă îmbunătățiți starea de bine la Slim Center Vanidossa.

Add Comment

Call Now Button